ivalojoki-travellers.fi

Ek is tot alles in staat deur christus wat my krag geeEk is tot alles in staat - Suider Kruis

Ek is tot alles in staat deur Hom wat my krag gee. Nietemin het julle goed gedoen deur my in my moeilike omstandighede by te staan. Julle in Filippi weet ook dat in die begin van my evangelieprediking, na my vertrek uit Masedonië, geen enkele gemeente behalwe julle n aandeel gehad het aan my rekening van inkomste en uitgawe nie.
Ek is tot alles in staat deur Christus wat my die …

Ek is tot alles instaat deur Christus wat my krag gee. Fillipense 4;13 MAANDAG Afrikaans Luister na twee of drie instruksies en voer dit uit.• • Onderskei op gehoor tussen verskillende aanvangs- en eindklanke van woorde. • Oefen klein- en hoofletter op witbordjies. • Hersien werkwoorde en dubbelklanke (aa, oo, uu, ee). • Voltooi DBO bl. 12-13.
Archive IS TOT ALLES IN STAAT on he.riocafe.ru

Ek is tot alles in staat deur Christus wat my krag gee. AFR53: Afrikaans 1933/1953 . Weergawe
FILIPPENSE 4:13 Ek is tot alles in staat deur …

Ek is tot alles in staat. Posted on 22 Mei 2018 8 Desember 2018. Deel hierdie boodskap op Sosiale Media. Die HERE kan mense se lewens verander; baie keer voor hulle oë as hulle net bereid is om te luister na die Gees van die HERE. “Ek is tot alles in staat deur Christus wat my krag gee.
Archive IS TOT ALLES IN STAAT on he.riocafe.ru

ek is tot alles in staat deur christus wat my krag gee Ek is tot alles in staat. Posted on 22 Mei 2018 8 Desember 2018. Deel hierdie boodskap op Sosiale Media. Die HERE kan mense se lewens verander; baie keer voor hulle oë as hulle net bereid is om te luister na die Gees van die HERE. “Ek is tot alles in staat deur Christus wat my krag gee.
Ek is tot alles instaat deur Jesus Christus wat my die

Tot alles instaat. Ek is tot alles in staat deur Christus wat my krag gee. FILIPPENSE 4:13 AFR53 Wanneer ons dinge in ons eie krag en mag wil doen dan stuikel ons. Om in oorwinning te lewe, moet jy van die regte bron krag ontvang. Die Here lei ons in Sy woord en sê in Spr 3:6 ken My in al jou weë, dan sal Ék jou paaie gelykmaak.
Ek is tot alles in staat deur Chritus wat my die krag gee

Ek is tot alles in staat deur Christus wat my die krag gee. Filippense 4:13 12) Ek weet wat armoede is en ek weet wat oorvloed is; van alles het ek ondervinding: om genoeg te hê om te eet sowel as om honger te ly, om oorvloed te hê sowel as om gebrek te ly.
Tot alles instaat. Ek is tot alles in - Manna uit die

Aug 23, 2014 - FILIPPENSE 4:13 Ek is tot alles in staat deur Christus wat my krag gee.
Heuning :: ek is tot alles in staat

ek is tot alles in staat deur christus wat my krag gee Ek is tot alles in staat deur Christus wat my die krag gee. Filippense 4:13 12) Ek weet wat armoede is en ek weet wat oorvloed is; van alles het ek ondervinding: om genoeg te hê om te eet sowel as om honger te ly, om oorvloed te hê sowel as om gebrek te ly.
Tot alles instaat. Ek is tot alles in - Manna uit die

Ek is tot alles in staat. Tog is die woorde ook weer ootmoedig. Paulus roem hier nie in homself nie, maar in die Here: deur Christus wat my krag gee. Ons sou ook kan vertaal: deur Christus wat voortdurend krag in my instort. Die apostel sê dus nie soseer dat hy sekere dinge self kan doen nie, maar dat hy in staat gestel is om sekere dinge, ja, alle dinge te doen, deur Hom wat sy krag in hom instort.Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160

OK

Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

|

Vastaa

Hei!

ILMOITUS