ivalojoki-travellers.fi

Vergeet wat jy weet van liefdeAlbum: Vergeet Wat Jy Weet van Liefde – Dewald …
vergeet wat jy weet van liefde Vergeet wat jy weet van liefde Vergeet wat jy dink van my Ek en jy gaan net eenkeer lewe Dis dalk die laaste kans wat ons kry. Want ek wil jou hê En ek weet jy sê Die liefde is nie vir jou bedoel So vergeet wat jy weet van liefde En vergeet wat jy dink van my. Ek gaan jou hart moet wen Al kos dit myne ook Al is jy net so bang Ek weet jy voel
Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde — Dewald Wasserfall | Last.fm
Dewald Wasserfall - Vergeet wat jy weet van liefde maart 2020 Woorde & Musiek : Dewald Wasserfall Uitvoerende Regisseur : Johan Vorster Musikale verwerking : Murray Lubbe (The Hit Factory) Regie : Clinton Lubbe en Jan L
Vergeet wat jy weet van liefde by Dewald Wasserfall
vergeet wat jy weet van liefde Vergeet wat jy weet van liefde. 2014/02/10 2014/02/10 RSG blogs Lewer kommentaar. Baie mense onthou seker nog hulle gunsteling onderwyser. Daardie een enkele persoon wat hulle lewens ingrypend verander het tussen al die ander onderwysers wat maar net daar was om ʼn salaris te kry… die een wat hulle lief gemaak het vir hulle vak en deure
Dewald Wasserfall - Eendag as ons groot is Lyrics | …
vergeet wat jy weet van liefde So vergeet wat jy weet van liefde. En vergeet wat jy dink van my. Ek wens ek kon terug gaan in tyd. En die een wat jou seergemaak het. Net so seer maak. Voor hy jou hart kon breek. En dit in n duisend stukke hier laat lê. Vergeet wat jy weet van liefde. Vergeet wat jy dink van my. Ek en jy gaan net eenkeer lewe. Dis dalk die laaste kans wat
Vergeet wat jy weet van liefde – RSGnet
vergeet wat jy weet van liefde 1. Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde 2. Sewentien 3. Eendag As On Groot Is 4. My Hart Se Hongersnood 5. Gebore Met n Stukkende Hart 6. Jys Beautiful Vir My 7. Voor Jy Moet Gaan 8. Goeie Wyn En Slegte Gewoontes 9. Die Klank Wat My Hart Maak 10. Sal Dit Genoeg …
Videos of Vergeet Wat Jy Weet van Liefde
Van die 13 liedjies, almal oorspronklik, is agt uit Dewald se pen, twee deur Johan Vorster en drie wat die twee manne saam geskryf het. Luister mooi na die duet My Hart Se Hongersnood saam met Karlien van Jaarsveld, en die liedjies Suikerbos en Duisend Jaar se nuwe baadjies is verfrissend. Dié CD is op ons lys van albums van die jaar.
Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde - YouTube
Vergeet wat jy weet van liefde by Dewald Wasserfall, Pop music from Pretoria, GP, ZA on ReverbNation
Dewald Wasserfall - Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde …
Watch the video for Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde from Dewald Wasserfalls Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde for free, and see the artwork, lyrics and similar artists.
Dewald Wasserfall - Vergeet wat jy weet van liefde
Vergeet wat jy weet van liefde. Vergeet wat jy dink van my. Ek en jy gaan net eenkeer lewe. Dis dalk die laaste kans wat ons kry. Want ek wil jou hê. En ek weet jy sê. Die liefde is nie vir jou bedoel. So vergeet wat jy weet van liefde. En vergeet wat jy dink van my. Ek wens ek kon terug gaan in tyd. En die een wat jou seergemaak het. Net so
CD: Dewald Wasserfall - Vergeet Wat Jy Weet van …
Read the complete lyrics of Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde by Dewald Wasserfall on Rockol.com. 01/13/2021 . Search . Rockol. Lyrics. Dewald Wasserfall. Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde. Search. Dewald Wasserfall - Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde. Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde. Lyric not available . Credits
Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde - QQ音乐-千万正 …
Jy hou my vas. Sodat ek weet. Die wêreld om ons kan van my en jou vergeet. En soos n kind. Smag ek na jou. En elke oomblik wat my arms om jou vou. En jy brand deur my drome. Eks lief vir jou. En jys al wat ek wil hê. Jys beautiful vir my. En net vir my. Jys waar ek vrede vind. Een alles is okay. Jys soveel meer as beautiful vir my. En jys die son wat in my hart skyn.
Dewald Wasserfall - Vergeet Wat Jy Weet Van Liefde …
vergeet wat jy weet van liefde Vergeet wat jy weet van liefde by Dewald Wasserfall, Pop music from Pretoria, GP, ZA on ReverbNation
Dewald Wasserfall - Eendag as ons groot is Lyrics | …
Vergeet wat jy weet van liefde Vergeet wat jy dink van my Ek en jy gaan net eenkeer lewe Dis dalk die laaste kans wat ons kry. Want ek wil jou hê En ek weet jy sê Die liefde is nie vir jou bedoel So vergeet wat jy weet van liefde En vergeet wat jy dink van my. Ek gaan jou hart moet wen Al kos dit myne ook Al is jy net so bang Ek weet jy voelKirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160

OK

Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

|

Vastaa

Hei!

ILMOITUS