ivalojoki-travellers.fi

Kom na my toe almal wat moeg en oorlaai is liriekeUitgeput en oorlaai - NGK Wonderboom

Teks: Matteus. 11: 28: “Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee.”. Verlede week het ons gekyk na hierdie onvergelyklike, onbeperkte uitnodiging van Jesus vir almal wat uitgeput en oorlaai is. Kom ons luister mooi na hierdie uitnodiging.
Matteus 11:16-30 - Kom na My toe en Ek sal julle rus gee

kom na my toe almal wat moeg en oorlaai is lirieke Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee. Neem my juk op julle en leer van My, want Ek is sagmoedig en nederig van hart, en julle sal rus kry vir julle gemoed. My juk
10 Beloftes van God in die Bybel - Kruispad e …

Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee. Neem my juk op julle en leer van My, want Ek is sagmoedig en nederig van hart, en julle sal rus kry vir julle gemoed. My juk is sag en my las is lig. (Matt 11:28-30)
Gedagte vir die dag: Uitgeput en oorlaai | …

28 "Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee. 29 Neem my juk op julle en leer van My, want Ek is sagmoedig en nederig van hart, en julle sal rus kry vir julle gemoed. 30 My juk is sag en my las is lig." My juk is sag, en My las is lig. Kom na My toe, en
Gedagte vir die dag: God gee rus | Maroela Media

kom na my toe almal wat moeg en oorlaai is lirieke AS ALLES TE VEEL RAAK (English version follows) Matt 11:28: “Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee”. Een van die redes waarom die godsdienstige leiers van sy tyd Jesus nie kon verdra nie, was omdat Hy nie geskroom het om die manier waarop hulle die ware godsdiens verdraai en misbruik en mense daarmee belas het, te kritiseer nie.
Isak Burger - UITGEPUT EN OORLAAI (English …

28 “Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee. 29 Neem my juk op julle en leer van My, want Ek is sagmoedig en nederig van hart, en julle sal rus kry vir julle gemoed. 30 My juk is sag en my las is lig.”
Isak Burger - AS ALLES TE VEEL RAAK (English …

28?Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee. 29Neem my juk op julle en leer van My, want Ek is sagmoedig en nederig van hart, en julle sal rus kry vir julle gemoed. 30My juk is sag en my las is lig.? Woordverkondiging n Fotograaf is besig om skoolfotos van die Graad Eentjies te neem by die plaaslike laerskool.
"Uitgeput en oorlaai" - Jy en die RegJy en die Reg

UITGEPUT EN OORLAAI (English version follows) Matt 11:28: “Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee”. Luister mooi na hierdie uitnodiging. Jesus nooi “almal wat
Heuning :: ek sal vir julle rus gee

Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee.
Die juk van Jesus - Jy en die RegJy en die Reg

Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee.” Jesus nooi jou so uit, in Matteus 11:28. As jou tyd deur die verkeerde dinge opgeneem word, gaan die lewe jou verseker moeg maak. Titus Salt was ‘n arm fabriekswerker in Engeland. Maar, toe dink hy ‘n wolverwerkingsmetode uit wat hom skatryk gemaak het.
Kom na My toe, almal wat vermoeid en belas is, en Ek sal

•Die Here Jesus wat gehaat en uiteindelik gekruisig is, nooi almal wat moeg is (ook geestelik uitgerafel!) en wat swaar laste dra, om na Hom toe te kom. •Hy sal vir al sulke mense wat met die spanning en dreigemente van die lewe by Hom opdaag om hulp te kry, rus gee.
Matteus 11:16-30 – Kom na My toe en Ek sal julle …

kom na my toe almal wat moeg en oorlaai is lirieke Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en Ek sal julle rus gee.” Jesus nooi jou so uit, in Matteus 11:28. As jou tyd deur die verkeerde dinge opgeneem word, gaan die lewe jou verseker moeg maak. Titus Salt was ‘n arm fabriekswerker in Engeland. Maar, toe dink hy ‘n wolverwerkingsmetode uit wat hom skatryk gemaak het.
2018-02-04 "Kom na my toe, almal wat moeg en …

Kom na My toe, almal wat uitgeput en oorlaai is, en ek sal julle rus gee. Neem my juk op julle.” (Matt. 11:28-29) Jesus praat hier met mense in ʼn primitiewe, landelike gemeenskap. Hy het altyd beelde gebruik wat aan hulle bekend was en wat hulle kon verstaan.
MATTEUS 11:28-30 “Kom na My toe, almal wat …

Daar was niemand wat my ver-staan. Maar u Woord kom toe helder na my: Refrein: Kom na My toe almal wat moeg en oorlaai is. Kom na My toe ek gee rus. Toe ek opstaan en, nog verward, my hand in syne lê, kry die lewe sin - en vind ek rus in Hom. 2. Maar die twyfel kom toe weer: is …Kirjoita uusi kommentti: (Napsauta tästä)

123kotisivu.fi
merkkiä jäljellä: 160

OK

Lähetetään.
Katso kaikki kommentit

|

Vastaa

Hei!

ILMOITUS